Κατασκηνώσεις "ΦΑΡΟΣ" 2024 - Ημερομηνίες περιόδων

 


Αγαπητοί μας γονείς,
  Σας ενημερώνουμε ότι με τη χάρη του Θεού και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Γεωργίου, θα λειτουργήσει και φέτος η χριστιανική Κατασκήνωση «ΦΑΡΟΣ», πού οργανώνει η  Ένωσή μας, στη Βροντού Πιερίας.

  Στην ομορφιά της φύσης, σε προσεγμένες και σύγχρονες εγκαταστάσεις θα περάσουν τα παιδιά σας λίγες μέρες αξέχαστες. Μέσα στο στερεό πλαίσιο της Ορθόδοξης Χριστιανικής Πίστης, τα παιδιά καθοδηγημένα από έμπειρα στελέχη, τα οποία εργάζονται αφιλοκερδώς, ανακαλύπτουν την ομορφιά των ανθρωπίνων σχέσεων, όταν αυτές φωτίζονται από το φως του ευαγγελίου, θαυμάζουν το κάλλος της δημιουργίας, παρακολουθούν εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές ευκαιρίες, ανακαλύπτουν τη σκέψη ως δώρο του Θεού, μελετούν, προσεύχονται, αθλούνται, χορεύουν, κατασκευάζουν, κάνουν περιπάτους και εκδρομές. Μαθαίνουν να ζουν την Ελληνορθόδοξη Παράδοση και να καταφάσκουν σε ό,τι είναι τίμιο και ευλογημένο από τον Θεό.

   Η Κατασκήνωση έρχεται να συνδράμει το δύσκολο έργο σας της αγωγής. Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχει το παιδί σας, σας παρακαλούμε να μας το δηλώσετε εγκαίρως,  διότι ο αριθμός των κατασκηνωτών είναι περιορισμένος.

   Η διαμονή του παιδιού σας θα είναι από κάθε πλευρά ευχάριστη και ωφέλιμη. Τα παιδιά επιβλέπονται καθ’ όλο το 24ωρο από εξειδικευμένα στελέχη, τα οποία φροντίζουν για την ασφάλεια, την ψυχική και την σωματική τους υγεία σε όλες τις φάσεις του προγράμματος.

Υπεύθυνοι:
π. Αθανάσιος Μαρινόπουλος,
Προϊστάμενος Ι. Ναού Αγ. Τριάδος Κατερίνης, Γεν. Γραμματέας Ι. Μητροπόλεως
τηλ. 23510 45086 & 23510 31624

π. Κων/νος Κοσμάς, εκπαιδευτικός
τηλ. 23510 77306
Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη